top of page
Batu-Ferringhi-Beach-1.jpg
Batu-Ferringhi-Beach-1.jpg

Hai

Selamat datang ke platform e-commerce baharu di Malaysia. Kami perkenalkan dealtugo.com. Platform ini membantu tuan puan bagi memperkembangkan bisnes tuan puan melalui kaedah yang lebih fleksibel dan lebih effisien, Jom kenali kami lagi

Apa tu Dealtugo.com?

Anda seorang peniaga? Persendirian? Kecil? Ada Kedai? Ada Syarikat? Tetapi bisnes anda tidak begitu berkembang dan terkenal di serata tempat? Jangan risau....Kami pasti dapat membantu masalah anda dengan memperkenalkan dealtugo.com. Satu paltform e-commerce yang terbaharu di Malaysia.

Dealtugo.com merupakan platform e-commerce yang terbaharu, dengan mempunyai niat dan ikhtizam bagi membantu peniaga-peniaga seperti anda supaya jualan barangan dan produk anda akan lebih laris. Tetapi yang paling penting, MUDAH untuk menjual atau mendapatkan atau jualan barangan atau produk anda terus-menerus iaitu 'Customer to Seller' dan 'Seller to Customer".

Platform ini adalah berbeza daripada sistem jualan seperti e-commerce yang lain.

Melalui platform deltugo.com ini, peniaga dan pelanggan akan masing-masing mendapat keuntungan dan kelebihan yang lebih istimewa berbanding e-commerce yang sedia ada. Malah, sistem ecommerce ini belum lagi wujud di dunia ini lagi. Yes, betul. Kami yang pertama pelopor sistem perniagaan baharu ini.

JADI, apa tunggu lagi. JOM sertai keluarga kami yang sedang berkembang ini. 

Keyboard and Mouse

Call or Whatapps

012-5347824 @ 011-11992348

Email 

bottom of page